Βασιλικός Πολτός SMS

Βασιλικός Πολτός SMS

ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ. ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ SMS.

Οι ευεργετικές επιδράσεις του βασιλικού πολτού είναι γνωστές εδώ και χιλιάδες χρόνια.Οι αρχαίοι Έλληνες αναφέρονταν στην αμβροσία, που προσέδιδε αθανασία στους θεούς του Ολύμπου και η οποία περιείχε βασιλικό πολτό. Το προϊόν έγινε αντικείμενο πολλών μελετών κάτω από αυστηρό ιατρικό έλεγχο.Η μεγάλη θρεπτική αξία και οι βιολογικές ιδιότητες του βασιλικού πολτού οφείλονται στην ειδική σύνθεσή του. Τα μελισσοκομικά προϊόντα που καλύπτονται από τον κανονισμό που αφορούν την βιολογική μελισσοκομία συγκεντρώνουν συνδυασμό χαρακτηριστικών που συνδέονται τόσο με τις πρακτικές εκτροφής των μελισσιών όσο και με το ευρύτερο περιβάλλον του μελισσοκομείου. Επίσης σημαντικό ρόλο έχει και η όλη διαχείριση των προϊόντων από τη συλλογή, τη συσκευασία, την αποθήκευση μέχρι και την εμπορία τους.                         

Η αποστολή πραγματοποιείται σε ιδανικές συνθήκες σε όλη την διάρκεια της μεταφοράς του ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες, σε κατάλληλο περιβάλλον συντήρησης και προστασίας του βασιλικού πολτού από εξωτερικούς κλιματικούς παράγοντες με την υποστήριξη σύγχρονvn μέσων διατήρησης χαμηλής θερμοκρασίας.

Επιλέξετε οποιαδήποτε μορφή για την πληρωμή της παραγγελία σας και θα επικοινωνήσουμε το γρηγορότερο δυνατόν μαζί σας για την τελική επιβεβαίωση.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Σύστημα ελέγχου για την βιολογική παραγωγή)
https://1click.minagric.gr/oneClickUI/frmVioKal.zul (ΑΦΜ 113572264 SantOrganics-ΦΩΤΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ (Ηλεκτρονική πιστοποίηση TRACES /αριθ. 910/2014 κανονισμός eIDAS)
https://webgate.ec.europa.eu/tracesnt/directory/publication/organic-operator/GR-BIO-03.300-0005443.2023.003.pdf


  • Κατασκευαστής: SantOrganics
  • Κωδικός Προϊόντος: SantOrganics SMS
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 28,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 24,78€