Βασιλικός Πολτός bio 20gr

Βασιλικός Πολτός bio 20gr

ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ.

Οι ευεργετικές επιδράσεις του βασιλικού πολτού είναι γνωστές εδώ και χιλιάδες χρόνια.Οι αρχαίοι Έλληνες αναφέρονταν στην αμβροσία, που προσέδιδε αθανασία στους θεούς του Ολύμπου και η οποία περιείχε βασιλικό πολτό. Το προϊόν έγινε αντικείμενο πολλών μελετών κάτω από αυστηρό ιατρικό έλεγχο.Η μεγάλη θρεπτική αξία και οι βιολογικές ιδιότητες του βασιλικού πολτού οφείλονται στην ειδική σύνθεσή του. Τα μελισσοκομικά προϊόντα που καλύπτονται από τον κανονισμό που αφορούν την βιολογική μελισσοκομία συγκεντρώνουν συνδυασμό χαρακτηριστικών που συνδέονται τόσο με τις πρακτικές εκτροφής των μελισσιών όσο και με το ευρύτερο περιβάλλον του μελισσοκομείου. Επίσης σημαντικό ρόλο έχει και η όλη διαχείριση των προϊόντων από τη συλλογή, τη συσκευασία, την αποθήκευση μέχρι και την εμπορία τους.

Καθαρό βάρος 20γρ.                          

Η αποστολή πραγματοποιείται σε ιδανικές συνθήκες σε όλη την διάρκεια της μεταφοράς του ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες, σε κατάλληλο περιβάλλον συντήρησης και προστασίας του βασιλικού πολτού από εξωτερικούς κλιματικούς παράγοντες με την υποστήριξη σύγχρονvn μέσων διατήρησης χαμηλής θερμοκρασίας.

Επιλέξετε οποιαδήποτε μορφή για την πληρωμή της παραγγελία σας και θα επικοινωνήσουμε το γρηγορότερο δυνατόν μαζί σας για την τελική επιβεβαίωση.


*ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
https://1click.minagric.gr/oneClickUI/frmVioKal.zul  (ΑΦΜ 113572264 SantOrganics-ΦΩΤΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ).


  • Κατασκευαστής: SantOrganics
  • Κωδικός Προϊόντος: SantOrganics20
  • Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
  • 24,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 20,08€